Βρεττά

Περάστε στο κυρίως περιεχόμενο »

Αναζήτηση ιστότοπου

Βρίσκεστε στο:

Ηλεκτρονικό κατάστημα ioShop

Vreta

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Βρεττά δεσμεύεται να διαθέτει μόνο επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και να ανανεώνει τη συλλογή του όσο πιο συχνά είναι δυνατό.

Κατάστημα Βρεττά

Η Βρεττά ιδρύθηκε το 1978 στη Σκύδρα Πέλλας και δραστηριοποιείται στην παροχή και πώληση:

α) κεντήματα

β) χειροποίητα

γ) λευκά είδη

Τα τελευταία 30 χρόνια η Βρεττά επεκτάθηκε και εδραιώθηκε επιτυχώς στα είδη προικός.

Εξέλιξη και Επιτυχία.

Η Βρεττά λειτουργεί με βάση πάντα τη συνέπεια, ταχύτητα, και επαγγελματισμό στις κορυφαίες εταιρείες στην περιοχή και καθιερώθηκε στη συνείδηση των καταναλωτών και των ανταγωνιστών της ως συνώνυμο ποιότητας, εξαίρετης ποικιλίας και άψογης εξυπηρέτησης.

Πλεονεκτήματα

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μοναδική ποικιλία σε όλα μας τα είδη. Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Τα τρία μεγαλύτερα πλεονεκτήματα μας όπως διαπιστώνει κάθε πελάτης μας είναι οι τιμές μας, η ποικιλία μας, και η άριστη εξυπηρέτηση μας.

Εξυπηρέτηση

Η ανταπόκριση μας στις προσωποποιημένες ανάγκες κάθε πελάτη και η άμεση εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας μία ομαλή και ευχάριστη εμπειρία αγοράς. Κάθε επικοινωνία μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είτε προσωπικά στο κατάστημα μας, είμαστε βέβαιοι πως θα σας αφήσει ικανοποιημένους και θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Εκθεσιακοί χώροι

Προσπαθούμε να αποδώσουμε με όσο το δυνατό μεγαλύτερη εγκυρότητα όλα προϊόντα μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω πολλαπλών φωτογραφιών μεγάλης ευκρίνειας και λεπτομερών περιγραφών, ώστε να ξέρετε τι ακριβώς αγοράζετε. Επιπλέον, το κατάστημα μας και οι εκθεσιακοί μας χώροι παραμένουν στη διάθεση σας για να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά και σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε όποια στιγμή θέλετε.

Ποικιλία Προϊόντων.

Στις άριστα οργανωμένες αποθήκες μας τηρούμε με σταθερότητα και συνέπεια αποθέματα πρώτης ποιότητας ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στις απαιτήσεις της αγοράς χωρίς καθυστερήσεις. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα οπουδήποτε ο πελάτης απαιτεί μετά από συνεννόηση με το τμήμα πωλήσεων.

Από το κατάστημα Βρεττά, - Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό ηλεκτρονικό εμπόριο!

Κατάστημα Βρεττά
Υπογεγραμμένο από τους ιδιοκτήτες.